Cím: 1055 Budapest Szent István krt. 9. 1. em.3. ajtó.

Tel.: +36 70/629-8369

Dentium.hu

Vezetői köszöntő

Elkötelezettek vagyunk, hogy egészséges és gyönyörű mosolyt alkossunk, a legmagasabb minőségű termékek, az átfogó oktatási program és a kiváló ügyfélkapcsolat fenntartásával a fogorvosi szakma számára.

Üdvözöljük a Dentiumnál!

A Dentium cég megalakulása óta , magas minőségű fogászati implantátumok és egyéb, implantológiában használt termékek gyártásával foglalkozik.Vezető orvosokkal, kutató intézetekkel és egyetemekkel együttműködve, a Dentium központ kidolgozott és megtervezett egy sor korszerű implantációs rendszert, melyek fókuszában a hatékonyság áll.

A rendszereink, beleértve az implantátumokat, a sebészeti eszközöket, a protetikai kiegészítőket és a szintetikus csontpótló anyagainkat, segítik az ügyfeleink gyors, pontos, és esztétikus munkáját világszerte.

Több mint egy évtizedes együttműködésünk során számtalan pozitív, elsősorban a marginális csontválasszal kapcsolatos visszajelzést kaptunk világszerte meglévő ügyfeleinktől.

A klinikai kutatások és dokumentációk szintén azt mutatják, hogy nagyon magas a sikerességi ráta. Ennek hiteles bizonyítéka, hogy termékeinkkel elértük az ISO 1345 és CE minősítést.

Gyártási szabványaink megfelelnek a világ számos országában előírtaknak (GMP), beleértve az Egyesült Államokét is. Továbbra is arra törekszünk, hogy javítsuk a termékeink és szolgáltatásaink minőségét, hogy ígéretünkhöz hűen elérjük az orvosok és betegeik végső elégedettségét.

Elkötelezettek vagyunk a fogorvosok folyamatos képzésében világszerte. Ez a kötelezettségvállalás nyilvánvalóan egy átfogó oktatási és képzési programot jelent, melynek a koreai Dentium Intézet és a világ számos országában megrendezett szponzorált oktatórendezvény ad otthont.

A legfontosabb eseményünk az Éves Dentium Szimpózium és Éves Klinikai Esetbemutató, melyre a világ minden tájáról érkeznek szakemberek, bizonyítván az oktatási rendezvény magas színvonalát.

Annak ellenére, hogy egyre népszerűbbek az implantációs rendszereink, beléptünk a csontpótlók világába is. A bio-anyagok termékvonalába tartoznak a csontpótlók, membránok, növekedési faktorok, és szövetsebészeti termékeink, melyek mögött kiterjedt kutatási és fejlesztési háttér áll.

A bio-anyag termékvonala nemes bizonyíték, hogy folyamatosan keressük annak lehetőséget, amivel növeljük a termékkínálatunkat és a szolgáltatásaink minőségét, ezzel segítve orvosainkat, hogy a lehető legszebb és legegészségesebb mosolyt tudják adni betegeiknek.

Szívesen várjuk visszajelzéseiket, hogy a legmagasabb minőségű szolgáltatást tudjuk nyújtani Önöknek a jövőben is!

Tisztelettel:

Dr. Dehghani Ali tulajdonos