Cím: 1055 Budapest Szent István krt. 9. 1. em.3. ajtó.

Tel.: +36 70/629-8369

Dentium.hu

A Dentiumról

Dentium

A koreai székhelyű Dentium Co.Ltd. 2000. évi megalakulása óta magas színvonalú fogászati implantációs termékeket gyárt. Vezető orvosokkal kutatóintézetekkel és egyetemekkel együttműködve a Dentium R&D Központ egy olyan implantátum rendszer sorozatot fejlesztett ki, melynek központjában a hatékonyság áll.

Rendszereink, beleértve a csavarokat, sebészi, protetikai egységeket, szintetikus csontpótló anyagokat hozzásegítik vevőinket a gyors, precíz és esztétikus fogászati implantáció elvégzéséhez.

Vásárlóinktól több, mint egy évtizedes munkánk során világszerte pozitív visszajelzéseket kaptunk a marginális csont viselkedését illetően.

Továbbá a klinikai jelentések és tanulmányok bizonyítják a termékeink magasabb sikerességi arányát. A magasabb sikerességi aránynak köszönhetően elértük az ISO és CE minősítéseket. Teljesítjük a GMP követelményeit is, amelyeket világszerte számos ország, köztük az USA FDA is előír.

Törekvéseink arra irányulnak, hogy javítsuk termékeink és szolgáltatásaink elérhetőségét, hogy megelégedéssel szolgáljunk vevőinknek és pácienseiknek. Elkötelezettek vagyunk a világ fogszakorvosainak folyamatos képzésének irányában.

Ez az átfogó oktatási és képzési program a koreai Dentium Intézet és a Dentium gyár által szponzorált számos országban rendezett oktatási kurzusok révén valósul meg. Legjelentősebb rendezvényünk, a minden évben megrendezésre kerülő Dentium szimpózium és a szintén évenkénti klinikai esetismertetési programok, melyeken számos fogszakorvos vesz részt a világ minden tájáról.

Amellett hogy az implantációs rendszereink egyre népszerűbbek, beléptünk a csontpótlás és csontregeneráció világába is.

Bio-anyag sorozatunk tartalmaz csontpótló anyagot, membránt, növekedési faktorokat, és szövetregeneráló termékeket, és ezek mind a kutatásaink és fejlesztéseink eredményeként jöttek létre. Ez a bio-anyag sorozat is ékes bizonyítéka folyamatos fejlesztő munkánknak, amivel célunk, hogy emeljünk szolgáltatásaink és termékeink színvonalát. Ezzel is segítve a fogorvosokat pácienseik szép és harmonikus mosolyának kialakításában.